Om oss

Saluhall.se är ett svenskt företag med en tydlig vision: Vi är hela Sveriges Saluhall online och tar Saluhallen hem till dig vart du än är. Vi vill erbjuda ett unikt sortiment av goda, kvalitativa, snygga och hållbara produkter till den medvetna matälskaren.

Efter åtskilliga år och resor med saluhallar som mål så ville vi till slut förmedla allt det goda till alla och, mest till de som inte har möjligheten att besöka en saluhall regelbundet, fylla alla sina sinnen med tryffel, choklad, olivolja, god pasta, anklever, lakrits, fudge - ja det finns inget stopp på godsaker!

Alla produkter vi tar hem och lägger upp på vår sida ska uppfylla en del kriterier: det ska vara gott, premium, exklusivt, hållbart och andas kvalitet. Lite dyrare, mycket bättre mat. Vår ambition är att erbjuda våra kunder det där lilla extra i matväg för att unna sig.

Våra produkter säljs i hela Sverige genom vår webbshop och vi har även två fysiska butiker i Uppsala i Uppsala Saluhall samt på Danmarksgatan 18 i Boländerna.

Vi försöker att alltid erbjuda flera olika prisklasser och att det finns alternativ i form av ekologisk, veganskt, glutenfritt etc. Om du saknar något i sortimentet som du vill vi ska ta hem, tveka inte att höra av dig till oss på info@saluhall.se

Glöm inte att lägga till oss på Instagram och följa oss på facebook för ännu mer spännande uppdateringar!

Bakom Saluhall.se

Martin, Niklas och David är födda och uppväxta i Uppsala och alla med stor erfarenhet och framförallt intresse av mat, så det självklara valet blev att kombinera intresset med att driva e-handel och erbjuda allt det goda till en bredare publik.